Lyst til å tjene penger på vektnedgangen din?

Hørt om DietBet? Dette er en greie jeg har vært med på mange ganger nå. Gå inn på DietBet.com eller last ned appen DietBet om du vil lese hele forklaringen og reglene der, men kort fortalt så er dette et veddemål der du vedder en gitt sum penger på at du klarer å gå ned 4% av din egen kroppsvekt på 4 uker.

Dietbet'en jeg har laget koster $35 å være med på, altså rett i overkant av 300kr.

Går man ned sine 4%, deler man hele pengepotten med alle vinnerne. Det vil si at om alle deltakerne klarer målet på 4%, får man tilbake den samme summen som man betalte. Klarer alle bortsett fra én det, får man tilbake sine $35, pluss en del av den personen sine $35.

Eneste måten man kan tape penger på her, er altså å ikke nå målet på 4% av egen kroppsvekt.

For meg er dette motivasjon til å klare å starte på igjen etter å ikke ha vært særlig flink med trening og kosthold en liten stund. Hvorfor ikke tjene penger samtidig? :)

Hvis du har lyst til å joine min DietBet, finner du det her:

Maren sin DietBet

Pinupgulrota i enden

For meg er det viktig å ha noe å jobbe mot. Noe konkret. Så nå har jeg satt en dato for noe jeg har hatt lyst til en stund, og dette skal fungere som gulrota som skal få meg til å holde motivasjonen oppe. Hva da, spør du?

Jeg er så innmari heldig å ha en god venn som er fotograf. Hun har tatt bilder av både meg, samboeren min og barna våre, og nå skal hun altså hjelpe meg med å komme meg i mål.

I midten av september skal vi nemlig ha photoshoot! Da skal jeg dolle meg opp i ordentlig pinupstil og hun skal ta bilder av meg. Som jeg gleder meg! Bare å jobbe på nå da, sånn at jeg kan stråle av selvtillit på bildene :)

Månedens utfordring

Som noen av dere kanskje har fått med dere, har jeg startet mitt eget team satt sammen av en gjeng herlige damer som alle har sine ulike mål de jobber mot.

I dag har vi satt i gang en utfordring for mai, som ser slik ut:

#300000skritt i mai er altså målet. Er du med? Finn @teamviljestyrke på Instagram og kommenter at du er med da vel :D

300000 skritt delt på 31 dager er i underkant av 10000 skritt per dag. Går man mindre en dag, kan man ta det igjen en annen dag, sålenge totalen i mai blir 300.000.

Hva sier du, er du med? :)

Følg oss gjerne på Instagram og snapchat, @teamviljestyrke begge steder :)

Når man faller av vogna

Det er ingen hemmelighet at kostholdet mitt har vært dårligere enn på lange tider nå etter diettslutt. Det er heller ingen hemmelighet at kroppen er som en svamp etter et sånt opplegg som jeg har vært med på. Mange kilo har kommet tilbake på kroppen, og selvom jeg er langt unna der jeg en gang startet, så føles det innmari kjipt. Jeg har trent litt hele veien, men kostholdet kunne vært tusen ganger bedre. 

Jeg satt meg noen mål i forrige innlegg, og de har jeg tenkt til å klare! Pushupmålet er jeg godt i gang med. Da jeg testet første gang hvor mange jeg klarte på rappen, klarte jeg 14. Den neste klarte jeg 19. Så 19 er altså foreløpig PR i antall pushups på tærne på rappen. Burde vel være mulig å klare 30 på rappen innen juni?

10 kg innen jul; Her tenker jeg at jeg setter meg noen delmål. Jeg kommer til å herme etter Michaela Westin (@livsstilsblogg på snap, grunnleggeren av Team Livsstil) og lage meg en tavle der målene mine står. Så ser jeg dem hele tiden.

Angående kostholdet, må jeg lage en slags plan uten å ha skikkelig naziopplegg. En plan som gjør at jeg klarer å holde meg til den, men som samtidig gjør at jeg kan spise middag med familien hver dag, samt gå ut og spise med venner en gang i blant.Det er ikke lett å komme seg ordentlig igang igjen etter en dårlig periode, men en ting er sikkert; Det er aldri for sent å skjerpe seg. Det gjelder bare å gjøre det. 

Nå har jeg ladet videokameraet også. Har jo sagt en stund at jeg skal begynne å YouTube. Og det skal jeg. Maren Helene heter jeg på YouTube om du har lyst til å følge meg der. Det hadde jeg jo satt stor pris på. Kommer til å legge ut filmen her da, når jeg endelig har fått laget den. 

Hvis det er noen som har spesielle ønsker for hva jeg skal ha med i YouTubefilmene, så rop ut! :) her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og hva bloggen din handler om. min offisielle blogg kan du finne her.

arkiv

 • Mai 2017
 • April 2017
 • Mars 2017
 • Februar 2017

 • kategorier

 • Blogg

 • lenker

 • blogg.no
 • Få din egen blogg!

 • designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin


 • hits