YouTubefavoritter

Jeg elsker å se på youtubevideoer, og særlig når jeg går på tredemølla. Tiden flyr fort som bare det når man har noe gøy å se på mens man går.

Disse tre er favorittene. Pleier du å se på youtubere? Hvilke er dine favoritter? :)

Før og etter

I januar 2016 startet jeg min reise mot en sunn og fin kropp. Jeg gikk ned 10 kg sakte men sikkert, og begynte å komme inn i en god flyt. I august søkte jeg meg inn i Team Jeg Liker, og målet var da å få en kropp jeg trives i.

Da jeg fikk vite at jeg var valgt ut til å være med i teamet, bestemte jeg meg for at jeg skulle gå all in og ha som mål å stille i bikinifitness. Veien fra der jeg var og til scenen var lang, men jeg var bestemt på å klare det.

Anette-Marie Antonsen som er teamlederen vår er også fotograf, og har tatt bilder av oss med jevne mellomrom. Første bilde ble tatt 20. oktober 2016 da vi startet vår reise med TJL, og siste bilde ble tatt nå på lørdag, 11. februar 2017.

I går fikk jeg bildene mine fra Anette-Marie, og det var utrolig moro å se hva man kan gjøre med kroppen bare ved å spise riktig og trene mye.

Jeg har fortsatt en vei å gå før jeg er klar for scenen, men jeg er supermotivert til å klare å ha en knallgod form når høsten kommer.

Nå er det en liten periode av dietten, og så er det fullt kjør fra mai. Misforstå meg rett, jeg må fortsatt tenke over hva jeg spiser. Men det er ikke like strengt som det har vært siden oktober da :)

A little piece of heaven

Handla inn noen barer fra tights.no for en stund siden som har ligget og venta på at jeg skulle være ferdig med diett. Nå er jeg riktignok ikke ferdig med diett før etter NM i oktober, men akkurat nå er jeg i en periode på en litt mindre streng diett hvor jeg styrer litt selv.

Så da har jeg altså tatt hull på pakken med barer. Birthdaycake baren måtte jo prøves først. Og herregud så godt!

Smaker himmelsk! Også så søt da, med kakepynt og alt :)

Tro på deg selv!

På samlinga i går hadde vi pushuptrening med Sander Bratlie, der vi lærte mange forskjellige teknikker på pushups. En av dem, den aller siste vi lærte, var å hoppe opp på stepkasser med både armene og beina samtidig. Jeg sa med en gang "det tør jeg ikke å prøve engang"
Men så prøvde jeg. Og jeg klarte det!! Og ikke bare én, men flere på rad! 
 
Snakk om mestringsfølelse! Det var moro! 
 


Levende bevis på at man må tro på seg selv, og ikke være redd for å prøve. 

Strike a pose

I går var jeg på teamsamling med Team Jeg Liker. Det var fettmåling, foredrag med Kine Arntzen og poseringstrening, også hadde jeg PT-time med teamets egen PT Simen Peter Eiterjord. Jeg koste meg masse!

Jeanette er den flinke poseringstreneren vår, og her lærer hun meg vendinger. Man skulle ikke tro at det er slitsomt å stå sånn der, men det gir faktisk nesten krampe å posere! Og det skal være riktig og se bra ut, så her må jeg øve øve øve!

Noe av det Kine snakket om var å ikke la andre stå i veien for at du skal nå målene dine.

Inn i de voksnes rekker

Da var jeg jammen meg 30. Dagen var veldig, veldig fin. Den startet med en toåring som absolutt ikke ville kle på seg, og som jeg måtte kjempe for å få levert i barnehagen. Altfor sent ute kom jeg til praksisstedet mitt, og det første jeg møtte var sjefen som kom og ga meg en stor klem og gratulerte meg med dagen.

Etter en helt super dag i praksis, med sang fra alle på teamet og masse blide fjes, fikk jeg besøk av moren og broren min. Vi spise taco og kake, og selvom det ble litt i overkant mye av begge deler, føler jeg ikke en enorm angst av å ha trøkka det i meg. Det var jeg litt redd for på forhånd.

Nå har jeg vært tredve i et par dager, og det føles bra. Høres så voksent ut med 30 synes jeg. Nå krysser jeg fingrene for at husmora i meg dukker opp snart, på tide det når man er tretti!

Her ser dere mammas forsøk på å gi meg nytt hus i bursdagsgave. Ble ikke store gevinsten, men jeg setter pris på forsøket, mamma! :D

De innvendige forandringene

Da jeg satt og bladde i bildene mine på macen her forleden, så jeg tilfeldigvis et bilde av meg selv fra treningssenteret. Det er tatt i juni i fjor, og jeg er ca 15-16 kg tyngre enn jeg er nå. Men det var ikke størrelsen jeg så først, det var det ukomfortable ansiktsuttrykket. Det lyser av hele meg at jeg er ukomfortabel.

.

En ting er sikkert; Det er ikke bare på utsiden det skjer endringer når man er med på sånt som dette.

Team Jeg Liker

Kanskje noen av dere er kjent med Team Jeg Liker? Selv fant jeg Team Jeg Liker fordi bestevenninna mi spurte meg om jeg fulgte dem på snapchat. Begynte å følge kull 3 da de var sånn litt før halvveis tror jeg. Ble helt hekta! Fulgte dem som om de var superstjerner, hehe. Da det var opptak til kull 4, var jeg bare nødt til å søke. Og hvem skulle tro at jeg fikk være med, og sitter her nå og er en av dem som folk sitter og følger med på på snapchat. Litt uvirkelig! 

I morgen er det min tur til å snappe. Legg til Teamjegliker.2 om du vil følge med :) Team Jeg Liker har 4 forskjellige snapchatkontoer; teamjegliker, teamjegliker.2, vektjegliker og tjlfaddere. Men det er altså teamjegliker.2 dere kan komme til å se meg på. 

Det er 6 uker igjen til Sandefjord Open, så nå begynner det å bli innmari spennende! Jeg har jo allerede tatt et valg om å ikke stille denne gangen, men det er mange andre som fortsatt har Sandefjord Open som mål, og jeg gleder meg til å heie på dem! Måtte prøve bikinien da den kom i posten, selvom jeg allerede hadde bestemt meg for å ikke stille nå. Den mangler steiner enda, men det er noe jeg skal sitte og kose meg med i sommer tenker jeg. Elsker å holde på med sånne ting! 

Legg oss til på snap da, dere. Så sees vi der :) 

Veien mot målet

Da ble det visst en blogg igjen da. Synes det er godt å få skrevet ned litt tanker og følelser, samtidig som at det er fint å se tilbake på.

I oktober startet jeg på en reise som jeg på forhånd visste at kom til å bli innmari tøff, men moro. Jeg ble med i Team Jeg Liker, som er et fitnessteam ledet av fotograf og tidligere blogger Anette-Marie Antonsen og flere ganger verdensmester og norgesmester i fitness, Christian Egner. Da jeg søkte om å få være med, hadde jeg ingen planer om å stille i fitness, men da jeg fikk vite at jeg fikk være med, da gikk jeg all in. Tanken om å skulle stå på en scene iført kun en liten bikini og høye hæler har egentlig aldri streifet meg, men nå er jeg altså helt innstilt på å skulle gjøre det. Jeg er en sånn person, har jeg funnet ut, som enten er all in, eller all out. Dette er noe jeg skal jobbe med, for det er jo viktig å kunne holde seg på en slags middelvei etterhvert når fitnesseventyret er over. 

Da vi startet i slutten av oktober, hadde jeg en fettprosent på 27,05%. For å få lov til å stille i fitness, måtte jeg ned til 12% innen mars. Det er en del, men det er mulig! I starten lå jeg veldig godt an, gikk ned massevis. Følte at det var lett på diett, og koste meg gløgg på trening. Så begynte fettprosenten å gå litt saktere ned. Litt for sakte, for å kunne rekke å nå en fettprosent på under 12% innen mars. Helt utelukket var det derimot ikke, så jeg jobbet på!

Her for noen dager siden, skjønte jeg at jeg var nødt til å utsette konkurransen til høsten. Ikke fordi jeg ikke nådde riktig fettprosent (for det vet jeg jo faktisk ikke enda om jeg klarte, har måling neste helg), men av andre private årsaker. Psyken gikk i bånn et par dager, følte dette som et stort nederlag. Heldigvis har jeg venner og familie som støtter meg, og en fantastisk coach og fantastiske faddere i Team Jeg Liker. De fikk meg opp fra bånn i bøtta igjen, og nå er jeg supermotivert for å ha en knallbra scenekropp i oktober. Det er veldig viktig for meg at folk vet at jeg ikke har gitt opp, men bare utsatt fitnesskonkurransen til høsten. Akkurat nå hadde jeg ikke noe valg, jeg var nødt til å utsette. Så får jeg heller legge vekk de negative tankene, og se på det positive; Jeg kommer jo til å ha tid til å forme en mye bedre kropp til høsten enn jeg ville klart til mars. Og jeg vil kunne ha et enda bedre grunnlag for å holde kroppen min godt trent etter at konkurransen er over. 

Tenkte jeg skulle vise dere litt før- og etterbilder. Dette er meg for et par år siden, og meg i januar i år.


22,5 kg er av siden januar 2016. Jeg er stolt av hvor langt jeg har kommet, og jeg gleder meg til fortsettelsen. Gleder meg til å stå på scenen under NM i bikinifitness til høsten, og håper dere har lyst til å følge meg på veien mot målet :) her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og hva bloggen din handler om. min offisielle blogg kan du finne her.

arkiv

  • Februar 2017

  • kategorier

  • Blogg

  • lenker

  • blogg.no
  • Få din egen blogg!

  • designet er laget av:

  • caroline maria bloglovin


  • hits