Og så var det eventyret ute

Det er mange som allerede har fått det med seg, men siden det fortsatt er mange som spør, så tenkte jeg å skrive det her også;

Ja, jeg har meldt meg ut av Teamjegliker. Dette var et valg jeg tok blant annet på bakgrunn av noe som oppstod rett før påske, og jeg står for valget mitt og er glad jeg gjorde det. Jeg kommer ikke til å legge ut i det vide og det brede her om hva som skjedde som gjorde at jeg bestemte meg for å melde meg ut. 

Nå er jeg klar for en fresh start, og jeg er klar for å sette meg nye mål og delmål. Fitnesscenen er der framme et eller annet sted, men det blir nok ikke i år. Såvidt jeg har skjønt er de fleste coacher ganske strenge på hvem som får gå ut på scenen, og per nå vet jeg ikke engang hvilket team jeg skal søke meg inn i. Hvis noen har forslag til gode team med gode coacher og godt miljø, som det går an å være med i når man bor i Bærum, tar jeg gjerne imot tips. 

Akkurat nå vil fokuset mitt være på å komme inn i en god treningsrutine igjen, og spise riktig. Jeg kommer ikke til å følge en superstreng diett helt enda. Dette lar jeg en fremtidig coach styre den dagen det er aktuelt. Foreløpig kommer jeg til å registrere alt jeg spiser og passe på at makroene ser OK ut. 

 Siden jeg ikke ønsker å hete "TJL-Maren" overalt, har jeg endret brukernavn på instagram til Fitnessmarnie, og brukernavn på snapchat til marenroskar. De av dere som vil følge meg videre på snapchat må legge meg til på nytt med dette brukernavnet, fordi det gikk ikke an å endre visningsnavnet slik jeg trodde det gjorde. Jeg fikk det iallfall ikke til, hehe. Blir kjempeglad om dere vil følge meg videre, selvom scenen er litt lenger unna enn jeg først planla :) 


  2 kommentarer på "Og så var det eventyret ute"

Postet av: Karianne
Har heiet på deg hele veien, og synes du er tøff som velger å ta de avgjørelsene som passer deg best. Tror likevel mange hadde satt pris på å få vite litt mer om bakgrunnen for valget ditt, både fordi vi har blitt såpass godt kjent med deg de siste månedene, og fordi det alltid er fint med forskjellige synspunkter på ting.

Jeg har ENORMT stort respekt for Silje Sviggum som valgte å åpenlyst fortelle om sine erfaringer med teamet til tross for at hun sliter med angst, og frykten for vonde tilbakemeldinger. Ved at hun fortalte får man også en litt større forståelse for hva som ligger bak. Utad virker jo teamjegliker helt fantastisk, og da er det kanskje ikke så lett for utenforstående å forstå hvorfor man tar slike valg :) bare en tanke.. lykke til på veien videre! :D
17.04.2017, 00:21
Postet av: marenhelene
Karianne: Så koselig at du har heiet på meg, tusen takk! Jeg forstår at du (og sikkert mange andre) ønsker å vite mer om bakgrunnen til hvorfor jeg meldte meg ut. Silje var kjempetøff ja!

Jeg fortalte litt om årsaken til avgjørelsen min på snappen dagen etter at jeg tok den, men det er jo sikkert ikke alle som har fått med seg det, snappene ligger jo ikke der for alltid.
Send meg en chat på snapchat, så skal jeg skrive det til deg i en privat melding :)
17.04.2017, 17:31
URL: http://marenhelene.blogg.no/

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

bloglovin bloglovin bloglovin bloglovin bloglovin bloglovin bloglovin bloglovin bloglovin bloglovin
Designet er laget av CAROLINE MARIA


her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og hva bloggen din handler om. min offisielle blogg kan du finne her.

arkiv

 • April 2017
 • Mars 2017
 • Februar 2017

 • kategorier

 • Blogg

 • lenker

 • blogg.no
 • Få din egen blogg!

 • designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin


 • hits