Måling og planen fremover

På mandag var jeg og målte meg hos coachen min, Christian Egner. Siden jeg hoppa av dietten en måneds tid, var jeg sikker på at jeg hadde gått opp massevis av fett til nå. Der tok jeg heldigvis feil! Jeg har gått opp 1,57% fett, noe som er mye mindre enn jeg fryktet. I tillegg har jeg gått opp 1,82 kg muskler! Yeah! 

Vi snakket litt om tiden framover. Jeg er gira på å komme igang med konkurransediett, men han ville at jeg skulle vente litt. Det er visst altfor tidlig, fordi kroppen ikke har godt av å være så lenge på så få kalorier. Så da er det tilbake på reverse diett på meg, som vil si at jeg skal oppover i kalorier litt og litt, slik jeg burde vært flink med fra starten av da jeg hoppet av konkurransedietten for en måned siden. I stedet har jeg spist det jeg har hatt lyst på. Tror nok jeg har holdt meg sånn nogenlunde på riktig antall kalorier, men har absolutt ikke spist riktig type mat. 

Foreløpig ser jeg at jeg har de samme utfordringene som jeg hadde i starten av forrige diettperioden; Jeg er for dårlig til å planlegge, og jeg sliter med å få i meg all maten. Dette er noe jeg må bli flinkere på! Søndager og onsdager får bli preppedager, også får jeg bli flinkere til å spise tidligere på dagen, slik at jeg ikke sitter med masse mat igjen på kvelden. Kylling, rosenkål og Slender Chef til sweet chilisaus. Enkelt og greit. Jeg er ikke særlig glad i å lage mat, så jeg gjør det gjerne så enkelt som mulig :) 

Nå bruker jeg ordet "diett" mye her ser jeg, men som jeg skrev i forrige innlegg, så mener jeg da altså bare kostholdsplanen. Poenget med å gå litt oppover i kalorier nå, er å bygge muskelmasse. Så jobber vi med å fjerne fettet når konkurransen nærmer seg :) Det er så utrolig digg å være så motivert som jeg kjenner meg nå! Poseringsskoene mine kom i posten i går, og jeg har lovet meg selv å være flink til å trene på poseringer, helt fra starten av. Så det er bare å sette igang egentlig. Se så fine da!Nå er det straks tid for trening, og i dag er det geriljaintervaller som står på planen. Elsker, ELSKER mølla! Sånn helt på ekte. 

Hva skal du i dag? 


  2 kommentarer på "Måling og planen fremover"

Postet av: Victoria Larsen
Jeg ønsker deg en fin onsdag :-)
29.03.2017, 12:31
URL: http://viccctoria.blogg.no/
Postet av: marenhelene
Victoria Larsen: Tusen takk, og det samme til deg :)
29.03.2017, 16:23
URL: http://marenhelene.blogg.no/

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

bloglovin bloglovin bloglovin bloglovin bloglovin bloglovin bloglovin bloglovin bloglovin bloglovin
Designet er laget av CAROLINE MARIA


her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og hva bloggen din handler om. min offisielle blogg kan du finne her.

arkiv

  • Mars 2017
  • Februar 2017

  • kategorier

  • Blogg

  • lenker

  • blogg.no
  • Få din egen blogg!

  • designet er laget av:

  • caroline maria bloglovin


  • hits