Ny oppkjøring til fitnesskonkurranse

Som dere jo vet, så var planen å stille i bikinifitness 19. mars. Sånn ble det som kjent ikke. Jeg skrev i et tidligere innlegg at oppkjøring til neste konkurranse starter i mai, men nå har jeg bestemt meg for å starte på mandag. Jada, jeg er en av dem. En av dem som MÅ starte på en mandag. Egentlig er jeg enig med dere som mener at det er høl i huet å måtte vente til en mandag, men nå er jeg sånn da. Ja, jeg er også en av dem som føler at jeg starter med helt blanke ark på starten av et nytt år, hehe. 

Diettstart blir da altså 27. mars. Og ja, jeg kaller det diett. Joachim Høst, som jeg nylig oppdaget på snapchatten til #teamfitsnap, sa noen innmari kloke ting på snappen i går. Blant annet sa han da han snakket om dietten sin, at "det er mange som er veldig negative til ordet ´diett´, men det er rett og slett at jeg har en kostplan i forhold til det målet jeg ønsker å nå". Han sa også at han startet på dietten tidlig, fordi han har kone og tre barn og ikke ønsket å stresse. Det hjalp meg faktisk veldig å se på snappene hans i går, fordi jeg kunne relatere meg til så mye av det han snakket om. Så, hvis du tilfeldigvis ser dette Joachim; Takk! :)

Jeg må bare også presisere til alle unge jenter og gutter som måtte lese dette (og til eventuelle skeptikere, hehe) at husk at dette er en sport! De første månedene på diett spiser jeg enorme mengder med mat, det er kun den siste tiden før konkurransen det ikke er så mye mat på planen og hvor dietten blir nokså ekstrem, og da særlig aller siste uka, den såkalte "peak week". Siden jeg kommer til å blogge og snappe og instagramme og vlogge reisen min mot fitnesscenen, ønsker jeg å si dette på forhånd, da jeg allerede har opplevd å få negative kommentarer på det, og fordi jeg vet det er mange unge der ute som jeg vil at skal vite at dette ikke er det man kaller et normalt sunt kosthold, men en kostplan laget spesifikt for å skulle stille i fitness. 

Apropos vlogging, så skal jeg komme igang med det snart, snart! Siden reisen mot scenen del 2 starter på mandag, tenker jeg at det er en naturlig dag å starte vloggingen på. Blir kjempeglad om du vil abonnere på YouTubekanalen min, som du finner HER.  

 

 


  6 kommentarer på "Ny oppkjøring til fitnesskonkurranse"

Postet av: Renate Svendsen
Akkurat sånn er jeg også, skal jeg begynne på noe så må det være på mandag, ikke noe vits å begynne på en torsdag :P hehe. Lykke til :D
24.03.2017, 18:20
URL: http://rjs.blogg.no
Postet av: marenhelene
rjs: Godt det ikke bare er meg! :D Tusen takk :)
24.03.2017, 20:08
URL: http://marenhelene.blogg.no/
Postet av: FysioIsa
Man må gjøre det man føler er best selv! Lykke til på mandag! :D
24.03.2017, 20:23
URL: http://www.fysioisa.blogg.no
Postet av: marenhelene
FysioIsa: Ja, ikkesant? Tusen takk :)
24.03.2017, 20:29
URL: http://marenhelene.blogg.no/
Postet av: Joachim Høst
Det er jeg som skal takke! Å kunne motivere litt og bidra er, og blir noe som gir meg utrolig mye! Masse lykke til, jeg heier på deg!
26.03.2017, 11:37
Postet av: marenhelene
Joachim Høst: Det gjør du så absolutt, og kona di også! Tusen hjertelig takk! :)
26.03.2017, 17:27
URL: http://marenhelene.blogg.no/

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

bloglovin bloglovin bloglovin bloglovin bloglovin bloglovin bloglovin bloglovin bloglovin bloglovin
Designet er laget av CAROLINE MARIA


her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og hva bloggen din handler om. min offisielle blogg kan du finne her.

arkiv

  • Mars 2017
  • Februar 2017

  • kategorier

  • Blogg

  • lenker

  • blogg.no
  • Få din egen blogg!

  • designet er laget av:

  • caroline maria bloglovin


  • hits