Snipp snapp snute

I slutten av oktober startet et eventyr. Jeg ble en del av Team Jeg Liker, og satte kursen mot fitnesscenen. Neste helg er det Sandefjord Open, og på den søndagen skulle jeg stått på scenen. Sånn ble det dog ikke. Jeg bestemte meg jo for å utsette sceneopptredenen min, men jeg har absolutt ikke lagt det på hylla. Det gikk bare ikke akkurat denne gangen. Heldigvis så stikker ikke scenen av, så den er der når jeg er klar. 

Etter at jeg bestemte meg for å ikke stille i mars, gikk jeg over på reverse diet. Det har jeg ikke klart å holde meg til, så nå har jeg hoppet av alt som heter diett. Har antall kalorier i bakhodet, men tenker ikke så mye mer over det enn som så. Kjente på slutten av diettperioden at det begynte å gå til hodet på meg, og da bestemte jeg meg for at jeg var nødt til å ha en periode uten diet. Men nå har jeg hatt en lang nok av-periode, og tenker å lage meg en matplan i dag som jeg følger videre framover mot neste oppkjøring. 

Neste oppkjøring til konkurranse blir fra mai. Da er målet å veie ca det samme som ved diettslutten som var nå, men ha lavere fettprosent og større muskelmasse. 

Det gir meg så mye motivasjon å dokumentere alt og få tilbakemeldinger fra andre, og jeg elsker å følge med på andre vloggere, så jeg har planer om å begynne å vlogge reisen min fremover. Jeg har aldri vlogget før, så det kan jo bli spennende! 

I dag fikk jeg endelig bildene mine som Anette-Marie har tatt. Det hadde skjedd en glipp, så hun trodde hun hadde sendt dem til meg, men det hadde hun altså ikke. Men den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves sies det. Her er iallfall bildene, tatt 20/10/16 og 11/02/17.Ser det står 23/10 på bildene der men... de er fra 20/10. Ikke at det spiller noen rolle men :p Jeg er stolt av jobben jeg har gjort, og jeg gleder meg til å se hvordan jeg ser ut i oktober når jeg skal stå på scenen i Oslo! 

Nå er straks TJL-eventyret over, og et nytt et starter. Gleder meg til fortsettelsen :) 


  4 kommentarer på "Snipp snapp snute"

Postet av: Ann Therese
Du ser fantastisk ut! :-D Er så deilig å få av seg noen kg! Har selv tatt av 56 kg! Den følelsen!
12.03.2017, 12:47
URL: http://anntherese.blogg.no
Postet av: marenhelene
Ann Therese: Tusen takk :D Ja det er så utrolig deilig! WOW, 56 kg!! Det er RÅTT!
12.03.2017, 12:53
URL: http://marenhelene.blogg.no/
Postet av: Gudrun Marie
Du har all grunn til og være stolt, Maren
14.03.2017, 14:42
URL: http://gudrunmarrie.blogg.no
Postet av: marenhelene
Gudrun Marie: Tusen takk :)
16.03.2017, 21:31
URL: http://marenhelene.blogg.no/

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

bloglovin bloglovin bloglovin bloglovin bloglovin bloglovin bloglovin bloglovin bloglovin bloglovin
Designet er laget av CAROLINE MARIA


her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og hva bloggen din handler om. min offisielle blogg kan du finne her.

arkiv

  • Mars 2017
  • Februar 2017

  • kategorier

  • Blogg

  • lenker

  • blogg.no
  • Få din egen blogg!

  • designet er laget av:

  • caroline maria bloglovin


  • hits