Veien mot målet

Da ble det visst en blogg igjen da. Synes det er godt å få skrevet ned litt tanker og følelser, samtidig som at det er fint å se tilbake på.

I oktober startet jeg på en reise som jeg på forhånd visste at kom til å bli innmari tøff, men moro. Jeg ble med i Team Jeg Liker, som er et fitnessteam ledet av fotograf og tidligere blogger Anette-Marie Antonsen og flere ganger verdensmester og norgesmester i fitness, Christian Egner. Da jeg søkte om å få være med, hadde jeg ingen planer om å stille i fitness, men da jeg fikk vite at jeg fikk være med, da gikk jeg all in. Tanken om å skulle stå på en scene iført kun en liten bikini og høye hæler har egentlig aldri streifet meg, men nå er jeg altså helt innstilt på å skulle gjøre det. Jeg er en sånn person, har jeg funnet ut, som enten er all in, eller all out. Dette er noe jeg skal jobbe med, for det er jo viktig å kunne holde seg på en slags middelvei etterhvert når fitnesseventyret er over. 

Da vi startet i slutten av oktober, hadde jeg en fettprosent på 27,05%. For å få lov til å stille i fitness, måtte jeg ned til 12% innen mars. Det er en del, men det er mulig! I starten lå jeg veldig godt an, gikk ned massevis. Følte at det var lett på diett, og koste meg gløgg på trening. Så begynte fettprosenten å gå litt saktere ned. Litt for sakte, for å kunne rekke å nå en fettprosent på under 12% innen mars. Helt utelukket var det derimot ikke, så jeg jobbet på!

Her for noen dager siden, skjønte jeg at jeg var nødt til å utsette konkurransen til høsten. Ikke fordi jeg ikke nådde riktig fettprosent (for det vet jeg jo faktisk ikke enda om jeg klarte, har måling neste helg), men av andre private årsaker. Psyken gikk i bånn et par dager, følte dette som et stort nederlag. Heldigvis har jeg venner og familie som støtter meg, og en fantastisk coach og fantastiske faddere i Team Jeg Liker. De fikk meg opp fra bånn i bøtta igjen, og nå er jeg supermotivert for å ha en knallbra scenekropp i oktober. Det er veldig viktig for meg at folk vet at jeg ikke har gitt opp, men bare utsatt fitnesskonkurransen til høsten. Akkurat nå hadde jeg ikke noe valg, jeg var nødt til å utsette. Så får jeg heller legge vekk de negative tankene, og se på det positive; Jeg kommer jo til å ha tid til å forme en mye bedre kropp til høsten enn jeg ville klart til mars. Og jeg vil kunne ha et enda bedre grunnlag for å holde kroppen min godt trent etter at konkurransen er over. 

Tenkte jeg skulle vise dere litt før- og etterbilder. Dette er meg for et par år siden, og meg i januar i år.


22,5 kg er av siden januar 2016. Jeg er stolt av hvor langt jeg har kommet, og jeg gleder meg til fortsettelsen. Gleder meg til å stå på scenen under NM i bikinifitness til høsten, og håper dere har lyst til å følge meg på veien mot målet :) 


  0 kommentarer på "Veien mot målet"


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

bloglovin bloglovin bloglovin bloglovin bloglovin bloglovin bloglovin bloglovin bloglovin bloglovin
Designet er laget av CAROLINE MARIA


her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og hva bloggen din handler om. min offisielle blogg kan du finne her.

arkiv

  • Februar 2017
  • Januar 2017

  • kategorier

  • Blogg

  • lenker

  • blogg.no
  • Få din egen blogg!

  • designet er laget av:

  • caroline maria bloglovin


  • hits